Sklona si varanju? Kriv je estrogen!

Go down

Sklona si varanju? Kriv je estrogen! Empty Sklona si varanju? Kriv je estrogen!

Post  Nikolic* on Fri Jan 23, 2009 12:25 pm

Sklona si varanju? Kriv je estrogen! V121919p0
Sklona si varanju? Kriv je estrogen!!!

Drage dame, ako često menjate partnere ili ste sklone "izletima u tuđe krevete", sada imate pravo, naučno dokazano, opravdanje.

Naime, žene sa urođenim visokim nivoom hormona estrogena imaju potrebu da češće menjaju muškarce, ili da varaju stalnog partenera, pokazalo je istraživanje sprovedeno u Americi, a objavljeno u britanskom časopisu "Bajolodži leters" (Biology Letters)

Tim naučnika Univerziteta u Teksasu, na čelu sa psihologom Kristinom Durante, izračunali su prosečan nivo hormona kod 52 žene starosti od 17 do 30 godina, koje ne uzimaju hormonske kontraceptivne pilule.

Pokazalo se da su one sa povišenim nivoom estrogena promiuskuitetne, kao i da smatraju sebe lepšim i privlačnijim od ostalih žena.

Takođe, te dame se i oblače provokativnije, ili barem pridaju više pažnje svome izgledu, od onih sa nižim nivoom hormona estrogena.

Dakle, ako baš ne možete da se uzdržite od flerta, koketiranja ili seksa za jednu noć, niste "krive" - protiv prirode se ne može. Samo da to još shvati i vaš muž.

(MONDO)

Milan Nikolic
Nikolic*
Nikolic*
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu

Posts : 382
Join date : 2009-01-13
Age : 27
Location : Ćurkovica

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum