Striper uhapšen 22 puta zbog izigravanja policajca

Go down

Striper uhapšen 22 puta zbog izigravanja policajca Empty Striper uhapšen 22 puta zbog izigravanja policajca

Post  Nikolic* on Sat Jan 24, 2009 7:51 am

Striper uhapšen 22 puta zbog izigravanja policajca

Policijske snage kritikovane su od strane javnosti jer su potrošile oko 170.000 funti da bi 22 puta uhapsile stripera koji se oblačio kao policajac, preneo je "Telegraf".

Striper uhapšen 22 puta zbog izigravanja policajca Stjuart-kenedi-x

Stjuart Kenedi (25), student genetike na Univerzitetu Aberdin, proveo je 123 sata u policiji otkako je prvi put uhapšen u martu 2007. godine.
Od tada se suočavao sa raznim optužbama, uključujući i posedovanje oružja –pendreka i lažnog suzavca, kao i navodno postavljanje rotacionog svetla u svoj automobil. Ipak, nijedna od tih optužbi nije dovela do presude, a poslednji slučaj je propao na prošle nedelje, nakon što je tužilaštvo neočekivano odbacilo optužbe.

Stjuart, čije je umetničko ime "poručnik Eros", je poslednji put uhapšen dok se vraćao kući iz kluba "Tajger Tajger", obučen kao policajac. On je izjavio da je bio primoran da napusti klub u brzini, jer mu je pretio jedan ljubomorni momak.
Kolin Menzis, pomoćnik šefa policije oblasti Grampijan, rekao je da njihove jedinice "imaju obavezu da istraže sve navode o zločinu koje prime", naveo je "Telegraf".
"Međutim, veoma sam razočaran što su naši policajci dobili takve kritike, jer verujem da su se ponašali ispravno i da su radili u interesu zajednice", ocenio je Menzis.

Ričard Bejker, portparol Radničke pravde, rekao je da su stanovnici Aberdina "umorni od sage poručnika Erosa".
"Ja ne vidim da je ovo efikasno služenje zajednici i ljudi to tretiraju kao smešnu, a ne ozbiljnu stvar", prokomentarisao je Bejker.
Kenedi je optužio policiju za preterivanje.
"Zbog poslednjeg incidenta zadržan sam u policiji 39 časova, iako nisam bio, niti sam sada osuđivan", rekao je "poručnik Eros".
Nikolic*
Nikolic*
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu

Posts : 382
Join date : 2009-01-13
Age : 28
Location : Ćurkovica

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum