Instruktorice u sexu

Go down

Instruktorice u sexu Empty Instruktorice u sexu

Post  Admin on Wed Jan 28, 2009 7:37 am

Da nizozemski muškarci ne bi umrli nevini brinu se tamošnje instruktorice seksa. Instrukcije uključuju kupanje, masiranje i istraživanje tijela Dame rade potpuno legalno i pružaju neiskusnim muškarcima sve što im je potrebno da dožive savršeno oslobađanje od djevičanstva. Taj uteg u svom životu najčešće i najduže nose muškarci koji rade poslove vezane uz informatičku tehnologiju. Iako su pristojni, pričljivi i pristupačni, neki muškarci doista nemaju sreće sa ženama. Svaki pokušaj približavanja ženi im propadne već na prvom koraku. Oni većinom ne znaju niti kako se približiti djevojci. Nizozemska agencija s eskort damama, Society Service, opredijelila se upravo za to "tržište". Smilovali su se tim momcima, a specijalnost njihovih dama je razdjevičavanje odraslih muškaraca. Gosti su uglavnom pristojni računalni čudaci koji su i u 30-ima ostali bez romantičnog dodira sa ženom. Zoe Vialet vodi ekipu od pet djevojaka specijaliziranih za seks s djevcima.
- Muškarci nas mogu unajmiti na najmanje tri sata, ali ako žele mogu i na duže vrijeme. Sa strankom se družimo, zajedno se okupamo, masiramo i uzajamno si otkrivamo tijela. Na kraju svega stranka odlazi bogatija za izuzetno iskustvo, a mogu se pohvaliti i da su naučili kako zadovoljiti ženu - priča jedna od specijaliziranih dama. Svi neiskusni muškarci konačno imaju priliku naučiti u kasnijim godinama kako zadovoljiti ženu.
- Prije nego stupite u vezu s djevojkom morate uvježbati trikove. Žene od 30-godišnjeg muškarca očekuju da zna nešto u krevetu. Nakon naših instrukcija muškarci odlaze zadovoljni. Bila bi šteta da umru kao "junferi" - kaže Vialet.
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 1032
Join date : 2009-01-13
Age : 27
Location : Surdulica

View user profile http://surdulica.forumotion.com

Back to top Go down

Instruktorice u sexu Empty Re: Instruktorice u sexu

Post  VRAGOLAN on Wed Jan 28, 2009 5:26 pm

ha ha.Jos samo nam ovo fali u Surdulicu pa da padne neka glava za to
VRAGOLAN
VRAGOLAN
Pocetnik
Pocetnik

Posts : 35
Join date : 2009-01-23

View user profile

Back to top Go down

Instruktorice u sexu Empty Re: Instruktorice u sexu

Post  Mimy92 on Sun Feb 01, 2009 2:57 am

Xaxaxa koji trip... lol! lol! lol!
Mimy92
Mimy92
Buduca legenda
Buduca legenda

Posts : 503
Join date : 2009-01-15
Age : 26
Location : Surdulica, Srbija

View user profile

Back to top Go down

Instruktorice u sexu Empty Re: Instruktorice u sexu

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum