Ubio zenu, petoro dece i sebe

Go down

Ubio zenu, petoro dece i sebe

Post  Simonovic on Wed Jan 28, 2009 8:07 am

U kalifornijskom gradu Vilmingtonu u SAD dogodio se stravičan zločin. Ervin Lupo ubio svoju ženu Anu, petoro dece - osmogodišnju devojčicu Britni, petogodišnje bliznakinje Jasmin i Džejzli i dvogodišnje blizance Bendžamina i Kristijana - i na kraju izvršio samoubistvo.

Ervin Lupo je ovaj zločin planirao, s obzirom na to da je, pre nego što je pucao u sebe, poslao poruku televizijskoj stanici KABC u kojoj obrazlaže svoj postupak. On se javio i hitnoj službi rekavši da je, vrativši se kući, zatekao ubijenu celu porodicu.

U poruci Lupo je obrazložio šta ga je nagnalo na ovaj stravičan zločin. On je naveo niz problema u kojima se našla njegova porodica kada su on i supruga otpušteni iz bolnice u kojoj su radili.

U poruci je još naveo: "Posle jezivog iskušenja, moja supruga je zaključila da je bolje da skončamo živote i ne ostavljamo decu u tuđim rukama".

Nekoliko trenutaka nakon što je poslao poruku TV stanici, Lupo je pozvao hitnu službu i rekao da se u njegovoj kući nalaze leševi.

Najverovatnije su njegova supruga Ana i njihova deca, osmogodišnja devojčica, petogodišnje bliznakinje i dvogodišnji blizanci, tada već bili mrtvi. Nakon toga je Lupo prekinuo vezu i pucao u sebe.

Policija i hitna pomoć su za samo nekoliko minuta stigli na mesto zločina gde su pronašli sedam tela. Prizor je bio stravičan.

Otac porodice je svima pucao u glavu, a policajci koji su se našli na licu mesta tvrde da je to jedan od najjezivijih prizora u njihovoj karijeri.

Policija navodi da je pištolj, kojim su svi ubijeni, pronađen pored tela Ervina Lupoa pa se smatra da je, uprkos tvrdnji iz njegove poruke da je njegova supruga odgovorna za ubistva, on bio taj koji je pucao i pobio ih sve.

Američki mediji navode da ova tragedija nema nikakve veze sa ekonomskom krizom u SAD i talasom otpuštanja širom Amerike. Mediji tvrde da su poslovni problemi Lupovih nastali zbog spora sa poslodavcem u bolnici "Kajzer Permanent" u kojoj su radili.

_________________
Dosadjujem se kad ne radim, a kad radim dosadno mi je.....
avatar
Simonovic
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

Posts : 262
Join date : 2009-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Ubio zenu, petoro dece i sebe

Post  Admin on Wed Jan 28, 2009 8:13 am

Bolest
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 1032
Join date : 2009-01-13
Age : 27
Location : Surdulica

View user profile http://surdulica.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Ubio zenu, petoro dece i sebe

Post  Mimy92 on Fri Jan 30, 2009 1:54 pm

Strasno...
avatar
Mimy92
Buduca legenda
Buduca legenda

Posts : 503
Join date : 2009-01-15
Age : 26
Location : Surdulica, Srbija

View user profile

Back to top Go down

Re: Ubio zenu, petoro dece i sebe

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum