Blamaža u seksu

Go down

Blamaža u seksu Empty Blamaža u seksu

Post  Admin on Wed Jan 28, 2009 1:54 pm

Blamaža u seksu 18blamseks

Svakome se pre ili kasnije desi neki blam u seksu. Samo po sebi, to može da bude neprijatno, ali ako ste s nekim ko vas voli, razume i poštuje, takva blamaža može dodatno da vas zbliži - divno je kad možete da se izblamirate pred nekim i da, čak i kad se o najintimnijim trenucima radi, ne budete ismejani.

Na kakve blamaže mislimo? Na najrazličitije. Ispustite neki čudan zvuk. Tela vlažna od znoja naprave nekakav šljapkavi zvuk od kojeg se oboje ukočite, iznenađeni. Neko pokušava zavodnički da klizi po krevetu pa padne s njega. Ili pokušava zavodnički da mahne kosom i završi s kosom preko očiju i lica, kosom koja joj/mu je upala u usta... Iz njene vagine izađu gasovi. Pokušavate da se zavodnički krećete pa se sapletete o sopstvene noge ili završite u nekom čudnom, nezgodnom, nimalo zavodničkom položaju. Svašta se dešava.

Kako se takve stvari rešavaju? Nekada se samo nasmejete ili i našalite, i nastavite. Nekada, nakon trenutka zbunjenosti i toga da oboje pocrvenite, samo nastavite. Naravno, ako je nezgoda takva da neko bude povređen, ono drugo mu pomogne. Ono što može da bude divno u takvoj situaciji jeste to da voljena osoba ne napravi nikakvu frku kad se nezgoda/blamaža desi, smete da se izblamirate i da i dalje budete voljeni i prihvaćeni, što vas, naravno, dodatno zbliži.

Takve blamaže nas podsete da ljubav vodimo u ovim našim ljudskim telima - nesavršenim telima, telima koja nekad prave čudne zvukove ili ne izvedu baš ono što bismo mi hteli, tela zbog kojih nam bude neprijatno, ali, eto, takva su kakva su, i to što se dešava sasvim je normalno. I podseti nas da seks nije nešto što se dešava "upeglano", nije nešto uredno upakovano s ukrasnom mašnicom, već ume i da napravi priličan nered - i to je takođe sasvim normalno i sasvim u redu.

Nismo savršeni niti možemo da uvek delujemo uredno, veličanstveno, kako god, ali i tako nesavršeni, povremeno nespretni, s telima koja nekad ispuštaju čudne zvukove, i dalje možemo da volimo i budemo voljeni, prihvaćeni baš takvi kakvi smo. Blamaže u seksu, ako se dese s osobom s kojom smo u lepoj vezi, punoj ljubavi i međusobnog razumevanja i poštovanja, mogu da budu divan podsetnik za to.Izvor: Krstarica
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 1032
Join date : 2009-01-13
Age : 27
Location : Surdulica

View user profile http://surdulica.forumotion.com

Back to top Go down

Blamaža u seksu Empty Re: Blamaža u seksu

Post  Dzuna on Wed Jan 28, 2009 6:00 pm

Ja mislim da autor teme prvi iznosi svoje misljenje,sugestije i sto se u ovoj temi pominje svoj blam,hehe daj da te vidimo,opali najzesce sto mozes Smile hahaha

Dzuna
Pocetnik
Pocetnik

Posts : 28
Join date : 2009-01-28

View user profile http://79fe54e4.realfiles.net

Back to top Go down

Blamaža u seksu Empty Re: Blamaža u seksu

Post  Mimy92 on Sun Feb 01, 2009 3:00 am

Dobar clanak... Wink
Mimy92
Mimy92
Buduca legenda
Buduca legenda

Posts : 503
Join date : 2009-01-15
Age : 26
Location : Surdulica, Srbija

View user profile

Back to top Go down

Blamaža u seksu Empty Re: Blamaža u seksu

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum