Pomirenje seksom

Go down

Pomirenje seksom Empty Pomirenje seksom

Post  Admin on Wed Jan 28, 2009 2:01 pm

Pomirenje seksom 21pomseks

Svi su barem čuli, ako ih nisu i iskusili, za žestoke svađe koje se završe "pomirenjem u krevetu". Ovakva vrsta seksa može izuzetno da prija, i zaista da vam oboma popravi raspoloženje, samo ne bi bilo dobro koristiti je kao univerzalno rešenje.

U principu, dve su varijante ovakvog seksa. Jedna je kad se žestoko posvađate, a nakon svađe završite u krevetu, strastveno vodeći ljubav i izuzetno uživajući u tome. Druga varijanta je kad imate sukob, ali ga i ne rešite, nego umesto toga imate žestok seks. Problem nije rešen, ali oboje ste jako uživali u seksu, super se sada osećate, ko bi se još s nekim tamo problemima baktao? Ovo može da bude dobro rešenje ako ste se "zakačili" oko sitnice, ako je neko "od komarca napravio magarca", ako nije ni postojao pravi razlog za sukob nego ste oboje bili loše raspoloženi, i onda vam je seks došao kao odličan način da raspoloženje popravite i besmisleni sukob okončate. Međutim, to baš i nije dobra taktika ako je problem i te kako realan, i neće nestati samo zato što vi o njemu ne razgovarate, već će nastaviti da vas muči.

Ima parova koji prosto obožavaju da se pomire seksom, u toj meri da će se namerno svaki čas svađati da bi posle toga imali žestok seks. A ima i onih koji probleme uopšte ne rešavaju, već umesto toga odu u krevet (ili već upotrebe neki drugi komad nameštaja ili završe na podu) na još jednu partiju žestokog uživanja. Loša ideja, i jedno i drugo, i ako se prepoznajete u opisu, možda ne bi bilo loše da se neko vreme suzdržavate od seksa, dok probleme ne rešite (ostanite obučeni dok rešavate probleme i nemojte praktikovati ni seks preko odeće). Seks je super, iz mnogo različitih razloga, ali ipak nije univerzalni lek za sve.

Izuzev toga, pomirenje seksom je sjajna stvar. Ne toliko sjajna da bi trebalo namerno se svađati da biste se posle toga mirili seksom, ali ako ste se već posvađali, vođenje ljubavi može da bude veoma privlačan kraj nečega inače neprivlačnog i neprijatnog.Izvor: Krstarica
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 1032
Join date : 2009-01-13
Age : 27
Location : Surdulica

View user profile http://surdulica.forumotion.com

Back to top Go down

Pomirenje seksom Empty Re: Pomirenje seksom

Post  Mimy92 on Sun Feb 01, 2009 3:05 am

Xexexe GOSPODIN I GOSPODJA SMIT lol!
Mimy92
Mimy92
Buduca legenda
Buduca legenda

Posts : 503
Join date : 2009-01-15
Age : 26
Location : Surdulica, Srbija

View user profile

Back to top Go down

Pomirenje seksom Empty Re: Pomirenje seksom

Post  Tina Kitanovic on Sun Feb 01, 2009 6:53 am

Xaxa..da bre... lol!
Tina Kitanovic
Tina Kitanovic
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

Posts : 192
Join date : 2009-01-15
Location : Surdulica

View user profile

Back to top Go down

Pomirenje seksom Empty Re: Pomirenje seksom

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum