Seks-turisti idu u istočnu Europu na jeftin seks s maloljetnicima

Go down

Seks-turisti idu u istočnu Europu na jeftin seks s maloljetnicima Empty Seks-turisti idu u istočnu Europu na jeftin seks s maloljetnicima

Post  Admin on Sat Feb 21, 2009 5:43 am

Dok svjetski turizam bilježi prve negativne pokazatelje, jedna grana turizma doživljava procvat. Riječ je o seksualnom turizmu, kako je objavljeno na prezentaciji u sklopu ovogodišnjeg BIT-a, velikog turističkog sajma u Milanu. Čak 80 tisuća pobornika tog tipa turizma samo iz Italije godišnje kreće u “lov” na seks, a nakon razvikanih dalekoistočnih destinacija gdje “turisti” za sitne novce upražnjavaju seks s maloljetnicima, najnoviji je trend posjet zemljama istočne Europe. Talijanska udruga touroperatora priključila se međunarodnom projektu kako bi se djeca zaštitila od pohotnika.

Zbog teške ekonomske situacije na istoku Europe primijećen je pravi bum seks-turizma. Češke autoceste i odmorišta uz njih mjesta su otvorene prostitucije, pa i dječje. Klijenti su Nijemci, Austrijanci, Talijani i Amerikanci, a cijena seksa je od 5 do 25 eura. Slična je situacija i u Rusiji. Više od 10 milijuna maloljetnika u svijetu žrtve su seks-turizma. Među njima svake godine ima 300.000 novih slučajeva side, četiri i pol milijuna inficiranih HPV virusom, pola milijuna oboljelih od hepatitisa C, više od 2 milijuna pobačaja i milijun i pol pokušaja samoubojstva. (M. Ma.)

Izvor: Vecernji list
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 1032
Join date : 2009-01-13
Age : 27
Location : Surdulica

View user profile http://surdulica.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum